There are upcoming maintenance events which may impact our services. Learn more

Artikler

Backup Manager starter ikke opp etter installasjon Problem:Backup Manager starter ikke etter endt installasjon, det gir ingen konkrete... Er Administrator Backup sikker? Veldig sikker! Administrator Backup gir deg mulighet til å sikre dine data ved hjelp av... Er det noen filtyper eller størrelser som jeg ikke kan ta backup av? I utgangspunktet er mengden data du kan ta backup av ubegrenset. Hvis du imidlertid har... Hva er Administrator Backup? Administrator Backup er en online backup tjeneste som gir deg sikker lagring av dine data. Den er... Hvilke operativsystemer støtter Administrator Backup? Administrator Backup støtter Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 2008,... Hvis jeg sletter en fil lokalt på min maskin, blir filen også slettet online? Nei, filen vil fortsatt bli liggende online. Det finnes imidlertid et valg i veiviseren for... Hvor mange filer kan jeg ta backup av? Administrator Backup har ingen begrensninger på antall filer du kan ta backup av. Hvor mye koster det å bruke Administrator Backup? Du betaler kun for det faktiske forbruk av data som blir lagret. Ditt forbruk vil være... Hvor ofte kan jeg gjennopprette mine data? Du kan gjennopprette filene så mange ganger som du har behov for. Hvorfor velge Administrator Backup? Administrator Backup er en fantastisk online backup tjeneste. Her er noen av grunnene til at vi... Jeg får feilmeldingen ".Net Framework not found", hva er galt? Administrator Backup krever minimum .Net Framework 2.0. Dette er normalt installert, men f.eks.... Kan jeg dele mine backup filer med andre? Spørsmålet er egentlig ikke om det er mulig, men om du bør gjøre det. Den eneste måten å dele... Støtter Administrator Backup Mac OS X? Nei, den kjører foreløpig kun på Windows operativsystemer.
« Tilbage