Hvordan får jeg tilsendt faktura? Print

• 0

Vi sender ut faktura til våre kunder i epost. Faktura vil bli lagt med i eposten som et PDF vedlegg. Hvis du trenger en skriftlig faktura, så kan du ta en utskrift av denne på papir. Fakturaen er gyldig som bilag til regnskapet. Vi tilbyr også faktura via EHF format.

Hvis du skulle komme til å slette eposten, kan du logge inn på vår kundeweb (http://www.administrator.no/kunde) og laste ned eller skrive ut fakturaen.