Spamfilter Outlook Print

• 0

Tillate eposter gjennom spamfilter i Outlook

Slik gjør du:

1. Velg Useriøs E-post (norsk) eller Junk (engelsk) i menyen i Outlook, og velg Alternativer for useriøs e-post slik:

2. Du får nå opp et nytt skjermbilde. Klikk på fanen Avsendere du stoler på (norsk) eller Safe Recipients (engelsk) som vist her:

3. Eposter fra administrator.no blir sendt fra mailadressen post@administrator.no. Trykk på Legg til... (norsk) eller Add... (engelsk), og skriv inn @administrator.no i feltet, trykk deretter OK.

4. @administrator.no blir da registrert i listen over godkjente adresser som vist nedenfor

5. Trykk OK. Spamfilteret er nå ferdig konfigurert og alle eposter fra skal nå komme inn på din epostkonto uten å bli stoppet i spamfilteret i Outlook.