Hva er Access Key (aksessnøkkel) og hvordan opprettes disse? Print

• 0

Access key består at en Access key og en Secret key. Dette kan sammenlignes med et brukernavn og passord. Disse nøklene regulerer tilgang til en brukers S3 konto. Du kan opprette aksessnøkler ved å logge inn i vår S3 portal (se velkomstmail for tilgang til denne portalen).

Du kan generere så mange nøkler som du ønsker via vår S3 portal. Vær oppmerksom på at secret key kun kan kopieres når nøkkelen opprettes eller lastes ned. Det er ikke mulig å se denne nøkkelen etter at den er blitt opprettet. Du kan også selv slette nøkler via portalen hvis disse ikke lenger er i bruk.

Det er også mulig å definere via et regelsett hvis en slik nøkkel kun skal ha tilgang til spesielle deler av f.eks. en bucket.