Komplett skylagring for bedrifter

Filbox er den perfekte løsningen for bedrifter som ønsker lagring av filer i skyen. Filbox er mye mer enn bare fillagring, og inneholder sterke sikkerhetsmekanismer, innebygget backup, en trygg måte å dele filer med andre, og mulighet for å jobbe på tvers av enheter og plattformer. Filbox lagrer data i vårt sikre datasenter lokalisert i Ålesund.

Filserver erstatning

Koble til Filbox som en nettverksmappe på din PC eller Mac, og jobb mot filer slik du er vant til. Filbox har et distribuert filsystem, som gjør deg i stand til å jobbe mot store filer i skyen. Muliggjør at alle ansatte kan bli mer produktive ved å gi dem tilgang til å synkronisere og dele filer i hele din bedrifts datakatalog.

Sikker deling av bedriftsfiler gjort enkelt

Få tilgang til data, og del data med andre, uansett hvor du befinner deg. Hold oversikt over delte data, og velg varighet på delinger. Sending av filer via usikre forbrukerløsninger og lite brukervennlige FTP overføringer tilhører fortiden.

Du har kontrollen

Sett individuelle tilganger og rettigheter til din bedrifts filer. Om en bruker bytter eller mister f.eks mobile enheter, er et klikk alt som skal til for å sikkert slette de krypterte dataene som er lagret på enhetene. Administratorer har omfattende rapportverktøy, og oversikt til enhver tid.

Partner

Filbox er et partnerprodukt. Tilpass navn, logo og utseende etter din egen profil eller tilpass for hver enkelt sluttkunde. Bygg dine egne pakker basert på lave stykkpriser. Du får tilgang til vår partnerportal og kan selv enkelt opprette og administrere Filbox kontoer for dine sluttkunder. Du har til enhver tid full kontroll.