Veeam Cloud Connect (VCC) er en del av Veeam Availability Suite versjon 8, og nyere. Cloud Connect gir kunder som benytter Veeam Backup programvare en fullt integrert, sikker og effektiv metode for å flytte sikkerhetskopier av virtuelle maskiner til vår skylagring. Kundene får dermed en kopi av sine virtuelle maskiner lagret utenfor eget hus, uten å investere i egen infrastruktur.

Derfor skal du velge oss på Veeam

Enkelt

Webportal hvor du selv kan administrerer Veeam kontoer/sluttkunder. Super enkelt oppsett; allerede integrert i din Veeam programvare.

Raskt og sikkert

Sikker lokasjon i vårt datasenter inne i fjellet i Ålesund. Sikker ende-til-ende kryptering med SSL. WAN aksellerator inkludert.

Kontroll

Kopier eksisterende lokal backup, eller kjør backup direkte til skyen. Kontroller båndbreddebruk av backupjobbene.

Gunstige priser

Fast lav pris. Rabatt ved store datamengder.

Startpakke 3TB

Hos oss betaler du en fast pris inkludert lagring. Denne prisen inkluderer alt - ingen ekstra kostnader tilkommer utover dette.

kun

990,-

Startpakke 4-9TB

Trenger du mer lagring enn vår startpakke, tilbyr vi dette til fast månedspris pr TB opp til 9 TB.

pr TB

330,-

Bedriftspakke 10-19TB

Trenger du mer lagring enn våre startpakker, tilbyr vi dette til fast månedspris pr TB opp til 19 TB.

pr TB

230,-

Enterprise 20-49TB

Trenger du enda mer lagring enn vår bedriftspakke, tilbyr vi dette til fast månedspris pr TB opp til 49 TB.

pr TB

200,-

Cloud Hosting

The High performance cloud platform ever

$29.99

Din egen pakke

Trenger du en egen pakke tilpasset ditt behov? Ta kontakt så finner vi en løsning som passer for deg.

Ta kontakt

Cloud Hosting

The High performance cloud platform ever

$29.99

Beskytt dine data mot hackere og utpressing/ransomware

25%
av alle selskaper i Europa har blitt rammet av et ransomware-angrep!

Ifølge Gartner er det en svært stor risiko med å betale løsepenger ved slike angrep

Slike angrep koster samfunnet flere hundre milliarder kroner

Sikre dine data er det beste forsvaret

Veeam Cloud Connect gir deg tilgang til en egen portal for å administrere alle dine enheter og kontoer. Du har til enhver tid full kontroll.

Insider Protection

Gjennom Insider Protection vil slettede filer bli oppbevart i en egen "papirkurv" hos oss som ikke kan slettes hvis en hacker får tilgang til bedriftens backupfiler!

Gjennom backupportalen kan du se hvilken filer som ligger i papirkurven, men du kan ikke slette dem. For å kunne benytte slike filer, må dere kontakte oss og vi kan tilgjengeliggjøre disse for dere hvis dere har vært utsatt for et angrep eller tap av data.

Antall dager du ønsker Insider Protection skal ta vare på dine filer kan du selv velge.

Immutable lagring

Vi tilbyr både "vanlig" lagringsplass og såkalt Imutable lagring. Imutable lagring er designet slik at det er umulig å slette data før en gitt tid.

Vi tilbyr som standard 21 dagers imutabilitet, andre alternativer på forespørsel. Dette betyr at dine data ikke kan slettes før 21 dager er gått, noe som gir en svært god beskyttelse mot sletting hvis en hacker får tilgang til dine lagringssystemer.

Vil du prøve løsningen

GRATIS i 14 dager?

  Noen vanlige

  SPØRSMÅL

  Vi har en enkel prismodell hvor du kun betaler pr GB som er lagret. Det er ingen kostnader for oppsett, båndbredde, datatrafikk eller pr VM. I tillegg er support tilgjengelig uten ekstra kostnader.

  Det avhenger av hvilken krav du har til dine data, og husk at jo mer du tar vare på jo mer plass vil du forbruke. Mange kunder velger å oppbevare backup 7 dager tilbake, hvor 1 er full backup og 6 er inkrementelle. Mange ønsker også i tillegg å beholde f.eks. ukentlige/månedlige fulle backuper.

  Du kan se status til alle jobber i vår Veeam portal (https://portal.veeamcc.no) eller i din egen Veeam Backup & Replication programvare. Vi anbefaler at du aktiverer epost varsling hvis jobber feiler. 

  En backup job oppretter en backup av en eller flere VMer og lagrer backupfilene på et lager (repository). Dette vil ta backup av en VM direkte til din skylagring hos oss. En Backup Copy job vil ta en kopi fra en lokal backup og til din skylagring. Det betyr at du kan ha en lokal kopi av dine data i tillegg til å en kopi i skyen. Vi anbefaler en Backup Copy job siden dette vil gjøre gjenoppretting mye raskere fra et lokalt lager og er også anbefalt ut fra den anbefalte 3-2-1 backup regelen.

  For å gjenopprette en hel virtuell maskin (VM), følg denne guiden hos Veeam: 

  Gjenopprett en VM

   

  Ja, men kun på Windows servere.

  Hos kunden: VBR 9.5 eller senere

  Ja, mot en avgift kan vi fysisk sende deg data om dette er ønskelig. 

  Det er enkelt å komme i gang. Har du Veeam B&R lisens fra før er det bare å bestille Cloud Connect tjenesten over så er du i gang. 

  Har du ikke lisenser på Veeam programvare fra før, ta gjerne kontakt så kan vi enten henvise deg eller ordne det du trenger direkte.