Hvordan kan jeg skalere opp min server? Print

• 1

I tillegg til å utvide diskkapasiteten så mye du ønsker på din virtuelle server, er det også mulig å oppgradere fra en virtuell server type til en annen uten å miste noe data.

Den eneste begrensningen er at et 32 bits operativsystem kun kan oppgraderes videre til en annen 32bits servertype, det er ikke mulig å oppgradere fra en 32bits til en 64bits server. Oppgradering styres fra ditt kontrollpanel fra vår kundeweb.