Hvordan administrerer jeg DNS-pekere? Print

• 0

For å opprette, endre eller slette DNS-pekere for ditt domene, gjør følgende:

1. Logg inn i kontrollpanelet på www.administrator.no/kunde
  2. Klikk på "Domener"
  3. I listen over domener, trykk Administrer domenet i nedtrekksmenyen helt til høyre (skiftenøkkel icon)
  4. Klikk på menyvalget "DNS administrasjon" til venstre i siden
  5. Her ser du alle pekere som ligger i DNS for ditt domene, og du kan endre, slette og legge til nye pekere slik du selv ønsker.

Hvis du har behov for hjelp, send oss en epost - så bistår vi deg gjerne.