Hva er forskjell på gratis prøveversjon og full versjon? Print

• 0

Eneste forskjell mellom gratis prøveversjon og den fulle versjonen av Administrator Backup er:

• I prøveperioden får du kun tilgang til å ta backup av 10GB med data, mens fullversjonen ikke har noen slike begresninger
  • Prøveperioden varer 14 dager. Kunden kan oppgradere til full versjon i løpet av prøveperioden, og alle data blir beholdt videre. Etter utløp av prøveperioden vil kontoen og dataene automatisk bli slettet hvis kunden ikke oppgraderer til betalt versjon.