Hva gjør jeg for å få en gratis prøveversjon? Print

• 0

For å få gratis prøveversjon av Administrator Backup, bestiller du produktet via vår kundweb. Du må registrere deg som kunde for å få tilgang, men du trenger ikke legge igjen betalingsinformasjon, og har ingen forpliktelser til å kjøpe full versjon av produktet.

Vi har valgt å tilby gratis prøveversjoner av produktet slik at alle selv kan få anledning til å prøve det uten ytterlige forpliktelser! Hvis du i løpet av prøveperioden ønsker å oppgradere til full versjon, beholdes alle data slik at du ikke trenger å laste opp noe flere ganger.

Prøv selv, vi garanterer at du vil bli fornøyd!