Hva er portal.veeamcc.no? Print

• 0

Vår portal for administrasjon og oversikt over alle dine Veeam tjenester finner du på https://portal.veeamcc.no

I fra denne portalen kan benyttes av sluttkunder for å:

• Administrere alle Veeam backup agenter
  • Administrere alle Veeam Backup & Replication servere
  • Lagre backup og replica som er laget med agents i skyen (Veeam Cloud Connect)

Du kan fra portalen blant annet:

• Automatisk installere, konfigurere og administrere alle dine Veeam Agents
  • Overvåke alle Veeam Backup & Replication servere fra samme grensesnitt
  • Overvåke forbrukte ressurser i Cloud Connect.
  • Overvåke og få rapporter.

Du finner full manual for portalen direkte fra Veeam sine sider her: