Hvilken lagringsalternativer har dere? Print

• 0

Vi tilbyr alle kunder på Veeam 2 alternativer på lagring:

1. Normal lagring

Dette er lagring som du kan sammenligne med en vanlig harddisk og hvor du kan lagre data og slette data på samme måte.

2. Immutable lagring

Immutabilitet er en løsning for å hindre at data kan slettes. Vår standard immutable lagring er satt opp med 21 dagers retention tid. Det betyr at data som lagres der, ikke kan slettes før de er 21 dager gamle. Dette kan være med å beskytte mot Randsomware hvor en angriper ofte forsøker å kryptere eller slette data som både ligger lokalt og i skyen. Med immutable lagring vil en angriper ikke kunne slette data som ligger lagret, og dermed kan kunden gjenopprette sine data uten tap.