Administrator Backup er en online backup tjeneste som gir deg sikker lagring av dine data. Den er en enkel, smart og svært økonomisk måte å beskytte dine data fra farer som korrupte filer, feilaktig sletting av filer, eller svikt i maskinvare og lagringsmedia. Administrator Backup tar gjevnlig backup av dine filer slik at du aldri mer trenger å være redd for å miste viktige data.

Uansett om du kun trenger å ta sikkerhetskopi/backup av kun noen få megabyte til filer eller bilder, eller ønsker å ta backup av svære datamengder på flere terrabyte, er Administrator Backup svært godt egnet.