fbpx
hosting image

Administrator Systems AS kjøper deler av StayOn´s virksomhet fra 1. september 2018

Selskapet overtar alle skytjenestene til StayOn, inkludert kunder og forhandlere over hele landet.

Selskapene har samarbeidet helt siden starten, og det er derfor naturlig og riktig at nettopp Administrator Systems AS viderefører skysatsingen sier Bjørn Stafseth, salgssjef hos StayOn.

Administrator er ingen nykommer i bransjen. Bak selskapet står Mimer grunder Eyvind Baadnes som har over 20 års Telecom erfaring og inngående kjennskap til markedet.

Videreføring av skytjenester og teknisk personell
Ifølge daglig leder Eyvind Baadnes passer skytjenestene perfekt i Administrators kjernevirksomhet. Han nevner virtuelle servere, Filbox, Online Backup, Veeam CLoud Connect m.m. Kontinuitet er videre sikret ved at selskapet også overtar to sentrale ansatte fra StayOn; alle med lang fartstid innen Telecom og drift av servertjenester.

Lokal tilnærming
I en tid da store, globale «monstre» som Azure og Amazon har markedsdominans, er Baadnes stolt av å være et alternativ og motvekt i form av en liten, lokal aktør. Administrator tilbyr «norsk lagring» i Bønørve (fjellhall på Aksla), hvor sikkerhet, redundans og skalerbarhet er i fokus. «Hvorfor velge de store utenlandske gigantene, når det finnes et norsk alternativ som er like bra?» utfordrer Baadnes. «Det er også viktig for oss at våre partnere kan bygge sine egne tjenester og eie disse. Administrator selger i all hovedsak gjennom forhandlere og har dermed en usynlig rolle overfor sluttkunder.»

Økt satsing
Baadnes sier at han gleder seg til fortsettelsen og forsikrer at Administrator allerede har foretatt oppgraderinger og utvidelser for å styrke tjenestene. Vi lover økt satsing og mange spennende og viktige produktnyheter, som vi vet mange har ventet på!

Administrator står også bak bredbåndstjenesten Ålesund Fiber, som retter seg utelukkende mot bedriftsmarkedet og sentrale forretningsbygg i Ålesund.