S3 kompatibel objektlagring

Vi tilbyr S3 kompatibel lagring fra våre datasentre i Ålesund. S3 lagring kan benyttes i svært mange løsninger, og ved å være nær kundene oppnår man svært lav forsinkelse og høy hastighet. 

Skalerbarhet

S3 løsningen er designet for skalerbarhet og tilgjengelighet. S3 er opprinnelig utviklet av Amazon hvor behovet for objektlagring som kunne skalere til svært store datamengder var drivende for utviklingen. Vår løsningen er kompatibel.

Kostnadseffektiv

Vår maskinvare er optimalisert for å levere lav responstid og høy båndbredde fra lokale datasentre. Vi kan levere svært kostnadseffektiv lagring uten noen avgift for utgående eller inngående trafikkmengder.

Kontroll

Alle data er underlagt norske personvernlover og lagret i Ålesund. S3 inneholder også svært god aksesskontroll.

Kompatibilitet

Vår S3 løsning er kompatibel med Amazons løsning, og er i tillegg geografisk nært kundene. Løsningen kan derfor benyttes i de aller fleste S3 kompatible systemer og applikasjoner.

populære

BRUKSOMRÅDER

Backup

S3 kompatibel lagring støttes direkte av svært mange backup tilbydere. Noen eksempler er Veeam, Veritas Rubrik og Comvault.

Video overvåkning

Lagring av video direkte til vår S3 kompatible lagring. Eksempler på løsninger som støtter dette er markedsleder Milestone med flere.

Big Data

Lagre dine data fra Splunk eller andre systemer som konsoliderer store datamengder.

NAS avlastning

Har du lokal NAS for lagring av lokale dokumenter og vokst ut av lagringsplassen? Da kan flytting av eldre data ut til vår S3 lagring være en løsning.

Vil du ha mer info?

KONTAKT OSS