fbpx
hosting image

Gratis SSL sertifikat i alle våre webhotell

Administrator er stolte av å kunne tilby Let’s Encrypt gratis SSL-sertifikater i alle våre webhotell.

Let’s Encrypt er en gratis, automatisert, og åpen Certificate Authority (CA), til fordel for kundene. Drevet av Internet Security Research Group (ISRG), er Let’s Encrypt gjort mulig pga støtte fra sponsorer som Mozilla Foundation, Akamai, Chrome, Sucuri, Cisco Systems og andre sponsorer.

En av de viktigste prinsippene bak Let’s Encrypt er at det er gratis. Det gjør at for enhver person eller virksomhet som eier et domenenavn kan sikre sine nettside ved hjelp av en enkel, automatisert installasjon av et SSL-sertifikat. Enda viktigere, prosessen med å søke om og validere sertifikatet er gjennom en automatisert system og derfor fjernes den tungvinte epostbaserte valideringsmetodene mange andre CAer fortsatt bruker.

Siden Let’s Encrypt betaperiode startet i september 2015 har de utstedt mer enn 4,2 millioner sertifikater. Let’s Encrypt var ute av beta 26. april 2016 og har fortsetter å vokse i et raskt tempo.

letsencryptstatistikk

Kilde: Let’s Encrypt

Som Plesk partner vi var i stand til å teste og bruke Let’s Encrypt før det ble generelt tilgjengelig. Vi var rett imponert på hvor enkelt og lett det var å utstede et sertifikat via Let’s Encrypt knappen. Vi kunne se umiddelbare fordeler for våre kunder som nå kan sikre sine hjemmesider med tre enkle klikk.

Noen av de viktigste fordelene med Let’s Encrypt sertifikater:

  • Det er gratis
  • Enkel installasjon ved hjelp av vårt kontrollpanel
  • Øyeblikkelig validering
  • Automatisert fornyelsesprosess
  • Ingen dedikert IP adresse er nødvendig
  • Klarert av alle de store nettleserne

Hvorfor er SSL viktig?

Det finnes en rekke viktige grunner til at du bør bruke et SSL-sertifikat på nettstedet ditt, den mest opplagt er trygghet og tillit. Når noen besøker nettstedet ditt, vil de isteden for å se http i nettleseren, blir de presentert med https: // og den grønne sikkerhetslåsen. Overføring av informasjon fra nettstedet ditt til kundens nettleser og vice versa blir deretter overført sikkert.

En annen viktig faktor er Google nå bruker HTTPS som et kriterie når de indekserer din nettside. Dette er viktig for at ditt nettsted blir høyest mulig rangert. Høyere rangering og økt sikkerhet kan ikke bli enklere enn med Let’s Encrypt.

Hvis du er en nåværende kunde av oss og ønsker å dra nytte av Let’s Encrypt gratis SSL, kan du logge inn på vårt kontrollpanelet og klikker på Let’s Encrypt knappen:

Lets Encrypt knapp

Du vil da bli bedt om din e-postadresse (for å sende utløpsvarsel) og umiddelbart validere og generere sertifikatet for deg.

Lets Encrypt installering

Suksess!!

Suksess

letsencryptsertifikat

For de som ønsker å bruke et domene validert SSL-sertifikat har vi fortsatt disse tilgjengelig, inkludert wildcard og full EV-sertifikater. Ta gjerne kontakt med noen av våre medarbeidere for å få råd om hvilke SSL er best for din virksomhet.