fbpx
hosting image

Infotec ny forhandler

infotechNå får du også kjøpt våre produkter fra vår nye forhandler på Geilo, nærmere bestemt hos Infotec AS.

Infotec er en veletablert aktør med lang histore og hovedsete på Geilo. De har en solid posisjon i sitt område. Litt fra Infotec’s historie:

 

  • I 1974 etablerte Industridata en datasentral på Geilo. Her ble det kjørt regnskap,faktura og lønn for bedrifter i hele Sør Norge. Det begynte med hullkort, men på 80 tallet begynte de første kundene å kjøre online mot datamaskinene på Geilo.
  • På midten av 80 tallet hadde Industridata Skandinavias største installasjon av Datex linjer. Den gang var overføringshastigheten på fra 0.3k bit til 9.6 kbit. All programvare kundene kjørte var utviklet hos Industridata. Utover på 90-tallet ble PC-løsningene så kraftige at datasentralens dager var talte.
  • Cimtec konsernet kjøpte Industridata 1. april 1995, og i desember samme år ble datasentralen nedlagt. Fokus ble nå flyttet fra datasentraldrift til salg, installasjon og vedlikehold av PC-løsninger/nettverk ute hos den enkelte bedrift.

Situasjonen nå:

  • 1. oktober 1998 overtok de ansatte driften av Cimtec på Geilo og InfoTec ble startet.
  • InfoTec skal være en aktiv og rådgivende totalleverandør av IT-utstyr og tjenester til brukere og bedrifter på det profesjonelle markedet, men også privatpersoner er velkomne til å benytte seg av våre tjenester/produkter.
  • Ved å sette fokus på kvalitet og funksjonalitet skal InfoTec være kundens samarbeidspartner i utviklingen av Deres IT-plattform.

Vi ønsker InfoTec velkommen som forhandler hos oss.