fbpx
hosting image

To-faktor autentisering med tidsbaserte passord

Vi tilbyr nå to-faktor autentisering for tilgang til vår kundeweb. To-trinns autentisering, også kalt To-trinns bekreftelse er et valgfritt, men anbefalt sikkerhetsfunksjon som legger et ekstra lag med beskyttelse til din kundekonto. 

Den nye tjenesten kan aktiveres direkte fra vår kundeweb under valget for Endre sikkerhetsspørsmål når du redigerer dine kontodetaljer. Aktivering av den nye funksjonen leder deg igjennom oppsettet, og verifiserer at alt er korrekt satt opp før funksjonen blir aktiv. Dette betyr at det tidsbaserte passordet kun vil bli aktivert for neste innlogging etter at brukeren har vist at det fungerer.

Den nye tidsbaserte passord funksjonen innebærer at det skapes en hemmelig kryptert nøkkel, som brukeren deretter lagrer på sin mobiltelefon. Denne hemmelige nøkkelen blir så brukt av en app på telefonen for å skale en unik kode som må oppgis ved innlogging på kundeweb. 

De tidsbaserte passordene endres hver 30. sekund og de mest populære appene kan benyttes, f.eks. Google Authenticator (Android/iPhone). Konfigurasjonen er enkel og settes opp på få minutter.

I nyhetene det siste året, har mange store selskaper fått brukerkontoer kompromittert, som New York Times og Twitter for å nevne noen. Konfigurasjon av to-faktor autentisering ville ha kunnet forhindre dette. 

Vi ønsker å sikre at våre kunder har alle mulige alternativ for sikkerhet. Derfor har vi laget denne nye to-faktor autentiseringen med tidsbaserte nøkler. Den er enkel å bruke, og enkel å sette opp – og tilgjengelig for alle våre kunder og forhandlere.

 

tofaktor