fbpx
hosting image

Backup Pro – full Office 365 backup

Administrator Backup Pro inneholder nå mulighet for full beskyttelse for alle data i Office 365 – Exchange, OneDrive og Sharepoint. Det betyr at du får oversikt over både fysiske og virtuelle maskiner lokalt eller i skyen, i tillegg til Office 365 backup i samme kontrollpanel!

Sikkerhetskopi for Office 365 sikkerhetskopierer og hjelper til med å gjenopprette Exchange ™, OneDrive® og SharePoint®-data, administrert fra det samme webbaserte dashbordet som brukes til å beskytte servere, arbeidsstasjoner og kritiske forretningsdokumenter. Behovet for effektive og rimelige verktøy for å hjelpe å redusere den potensielle effekten av ondsinnede eksterne angrep eller interne brukerfeil er voksende.

«Sikkerhetskopi av Office 365 har hjulpet oss med å gjøre kundene våre mer trygge og komfortable med skyløsninger fordi de har gjenvunnet kontrollen over sine sikkerhetskopier av data,» sa Kelvin Tegelaar, Teknisk leder i Lime Networks. «Denne løsningen er enkel å administrere, er supereffektiv og gir kundene våre et ekstra lag med beskyttelse og kontinuitet.»

Med Backup for Office 365 kan brukere spare administrativ tid ved å administrere Office 365-sikkerhetskopier ved siden av server- og arbeidsstasjoner, beholde kopier av Exchange-data i syv år og arkivere OneDrive- og SharePoint-data i ett år. Lagring av sikkerhetskopier i Administrators sky i Norge.

Hvis du er avhengig av lagring for å gjøre jobben med sikkerhetskopiering, utsetter du dataene dine for fare. Alt fra en overflødig e-postopprydding til et bevisst ransomware-angrep kan gjøre at dine data krypteres hvis dataene dine ikke sikkerhetskopieres trygt. Microsoft® er fokusert på tilgjengeligheten av aktiv e-post og data, men potensielle hull eksisterer rundt utvinnbarheten av utilsiktet slettede eller overskrevne data som bare løses av et effektivt backup-produkt.

Sikkerhetskopi av Office 365 er designet for sjelefred; du beholder kontrollen over lagring og gjenoppretting av kundenes data i Office 365 og er klar til å hjelpe dem ved behov . Sikkerhetskopiene dine kjører sømløst i bakgrunnen, og den eneste forskjellen du vil merke vil være økt tillit til at dataene dine er trygge, uansett.