fbpx
hosting image

eKommune Sunnmøre valgte Ålesund Fiber

Administrator Systems AS er valgt som leverandør til eKommune Sunnmøre på Internettaksess. eKommune Sunnmøre er en betegnelse på Ålesund kommunes Virksomhet for IT, som i dag leverer ikt tjenester til kommunene Fjord, Giske, Sula og Ålesund.

Avtalen har en varighet 3 år med opsjon på forlengelse med ytterligere 1 år. Leveransen skal være på plass i løpet av sommeren.

Ålesund kommune er langt fremme i bruken av ny teknologi, og deltar i en rekke innovasjonsprosjekter. Økende bruk av skytjenester krever høy kapasitet og tilgjengelighet og det er viktigere enn noen gang å sørge for at kommunens ansatte alltid kan utføre sine oppgaver uansett hvor de fysisk befinner seg. Denne avtalen vil derfor styrke og gi nødvendig kapasitet til å møte fremtidig trafikkvekst.

– Vi er godt fornøyd med avtalen vi har inngått med Administrator Systems, sier seksjonsleder Infrastruktur, Arnt Rune Blindheimsvik i Ålesund kommune. Selskapet leverte det beste tilbudet totalt sett, og har gitt et svært godt inntrykk i prosessen. Vi er sikre på at de vil kunne være en viktig aktør å ha med på laget i årene som kommer.

Ålesund Fiber er et produkt fra selskapet Administrator Systems AS. Selskapet leverer internett-tjenester mot bedriftsmarkedet, og målgruppen er bedrifter av alle størrelser. I tillegg til fiberbasert bredbånd leverer selskapet skytjenester fra datasentre i Ålesund.

– eKommune Sunnmøre er en spennende kunde for oss, og vi er stolte over å ha fått denne avtalen – sier daglig leder Eyvind Baadnes. Vi har tidligere levert andre typer tjenester til flere kommuner, og det er svært gledelig at de nå velger oss også på internett aksess. Vi har de siste 3 årene hatt stor suksess med vårt fiberprodukt, og vist at vi kan levere et fiberprodukt med svært høy kvalitet til fornuftige priser. Avtalen med eKommune Sunnmøre styrker Administrator Systems sin posisjon innen bredbåndstjenester og vi har som mål å være den foretrukne leverandøren i vår region.