fbpx
hosting image

Vi lanserer Mimer Fiber

Vi lanserer fibertilbud for borettslag og privatmarkedet! Tjenesten retter seg primært mot borettslag og sameier, men vi kan også tilby produktet til de som allerede har Telenor fiber inn i sine eneboliger.

Borettslag/sameier
Vår nye fibertjeneste Mimer Fiber skiller seg ut i dagens borettslagsmarked ved å tilby helt rå hastighet – det vil si 1 Gigabit til hver leilighet! Vi leverer kun internett, og ikke bundlede TV tjenester. 

Trenden er klar, vi ser stadig mindre på “vanlig” lineær TV. Til gjengjeld tilbringer vi mer og mer tid på å strømme tjenester over nettet som f.eks. Netflix, HBO, Disney+. Vi tror derfor at TV utelukkende bli levert over internett i fremtiden. Det blir derfor viktigere og viktigere med en solid bærer av alle disse dataene. Fiber er den desidert beste teknologien for å kunne takle dette idag og langt inn i fremtiden. 

Dette er grunnen til at vi har valgt å kun levere markedets raskeste internett tilgang, levert over fiber helt inn til leiligheten til hver enkelt. De som fortsatt vil ha “vanlig” tv har mulighet til å skaffe dette allerede i dag levert over Internett fra en rekke leverandører av TV.

Se mer og send oss en forespørsel på https://mimerfiber.no

Privatboliger
Visste du at Telenor er den eneste aktøren i fibermarkedet som er regulert? Det betyr at hvis du har Telenor fiber inn i huset ditt, så har også andre operatører mulighet til å levere tjenester over den. Alle andre operatører i markedet er ikke regulerte, og slipper ingen andre til i sitt nett. 

Vi tilbyr derfor Mimer Fiber som er en ren internett-tjeneste levert på Telenors fiber. Hastigheter opp til 1 Gigabit.

Se mer og send oss en forespørsel på https://mimerfiber.no

Mimer er et registrert varemerke som tilhører Administrator Systems AS, selskapet som leverer disse produktene.