fbpx

VIDEO OVERVÅKNING

Vi leverer moderne kameraløsninger for din butikk eller bedrift. Vi kan levere løsninger ferdig installert, inkludert drift og overvåkning hvis kunden ønsker det. 

Våre kameraer leveres fra Ubiquiti, som har et stort utvalg av ulike kameramodeller som dekker de aller fleste behov. På den måten kan vi finne en løsning som passer enten det gjelder store anlegg eller en liten butikk. 

En av de store fordelene med løsningen er at dine opptak lagres lokalt, samtidig som du har mulighet for å se opptak både lokalt og eksternt. Løsningen er svært brukervennlig og enkel å bruke. 

Løsningen krever ingen abonnement eller lisenskostnader, så vi mener at løsningen er svært konkurransedyktig med lav totalkostnad sett over produktenes levetid.

Enten du kun ønsker å kjøpe hardware, eller ønsker å overlate installasjon, drift og overvåkning til oss – så har vi en løsning for deg. 

Innovativ teknologi

Ubiquiti´s UniFi Protect kameraer tilbyr klasseledende overvåkningsegenskaper. Fra 4K opptak til avansert bevegelsesdeteksjon, blir hver detalj tatt vare på med høy presisjon.

Stor bredde

Uansett om du trenger innendørs, utendørs, kompakt eller kamera med bevegelsesstyring, kan Ubiquiti sitt store utvalg av kameraer tilfredstille dine sikkerhetskrav.

Nattsyn og innfrarød

Ikke gå glipp av hendelser, selv om det er natt. Våre kameraer er utstyrt med infrarød LED for å sikre et klart og detaljrikt bilde selv om det er lite lys eller natt.

Smarte deteksjonsegenskaper

Vi benytter AI for å kunne identifisere personer eller objekter, og kan gi sanntids varsling for mer nøyaktig rapportering.

Enkel administrasjon

Kameraene kan enkelt administreres via UniFi Protect programvaren, som også gir deg tilgang til løsningen via mobil uansett hvor du befinner deg. Vi integrerer løsningen sømløst i ditt eksisterende nettverk.