fbpx
hosting image

Ny Veeam service provider portal

Veeam har lansert versjon 7 av sin portal, og den er selvsagt klar til bruk for våre Veeam kunder og forhandlere. Dette er blant nyhetene:

Public Cloud støtte

Du kan nå direkte fra portalen også administrere backup for Google Cloud, Amazon AWS eller Microsoft Azure. Du kan direkte installere og configurere disse, overvåke og velge enheter i skyens om du ønsker å beskytte. Du har også en utvidet rapporteringsmulighet. Portalen gir deg nå mulighet å få oversikt over alle backups uansett hvor de befinner seg. Som tidligere er vår egen Cloud Connect lagring tilgjengelig, og utvides ytterligere med ny S3 kompatibel objektlagring. 

Office 365 støtte

Veeam støtter nå også full backup av Office 365 og i tillegg egen gjenopprettingsportal. 

Agent gjenopprett

Agent kan nå gjenopprette filer direkte fra portalen.

Forhandlermulighet

Det er som tidligere mulighet for at forhandler selv administrerer alle sine egne kunder, og disse er utvidet ytterligere for å gjøre det enda enklere å bistå sine kunder.

Veeam B&R v12

Portalen støtter den nye v12 av Veeam Backup & Replication for de som har dette i egne driftsmiljøer. Disse installasjonene kan også nå patches osv direkte fra portalen. 

Du finner portalen på https://portal.veeamcc.no hvor alle våre kunder og forhandlere kan logge inn. Mangler du tilgang, eller ønsker å teste løsningen, ta kontakt med oss!