BLI PARTNER

Administrator Systems selger primært sine tjenester gjennom forhandlere og partnere. Vi kan tilby flere modeller som våre forhandlere og partnere kan benytte.

PARTNER FAKTURER

Vi selger egne produkter som forhandler kan benytte i egne produkter eller tjenester. I slike tilfeller fakturerer forhandler selv alle sine kunder og pakketerer tjenestene slik de selv ønsker. De fleste av våre produkter kan også «brandes» i partnerens egne farger og logoer, og vil fremstå partners egne produkter. Tjenester som virtuelle servere, backup, Veeam Cloud Connect er noen av tjenestene som vi tilbyr under denne modellen. Ta kontakt med oss hvis du mener dette er av interesse for deg.

VI FAKTURER

For forhandlere og partnere som ikke ønsker å fakturere sluttkunden selv, men fortsatt få en del av verdikjeden tilbyr vi løpende provisjoner på mange av tjenestene som vi leverer. Dette betyr at vi fakturerer sluttkunden, og har et direkte kundeforhold til disse, men forhandlerne mottar løpende provisjoner sålenge kundeforholdet varer.produkter. Tjenester som virtuelle servere, backup, Veeam Cloud Connect er noen av tjenestene som vi tilbyr under denne modellen. Ta kontakt med oss hvis du mener dette er av interesse for deg.

HVORFOR

VELGE OSS

  • Svært konkurransedyktige og teknisk avanserte tjenester
  • Aktiv salgshjelp, markedsmateriell og formidling av leads
  • Prioritert kundeservice og tilgang til teknisk ekspertise hos Administrator

Prøv gratis

Prøv løsningen uten kostnad og forpliktelser. Avsluttes automatisk etter utløp av perioden.

Bygg din merkevare

Våre løsninger kan tilpasses med din merkevare, slik at tjenestene fremstår i dine former, farger og logoer.