Våre webhotell kjører WordPress

Enkelt kontrollpanel med WordPress toolkit

Vårt kontrollpanel for webhotell har spesialfunksjoner for WordPress. Her kan du enkelt og med få klikk kopiere hele wordpress siden over til f.eks. en versjon for testing, ta sikkerhetskopi eller gjennopprette fra backup.

Forenkler utvikling og testing av nye sier

Med WordPress toolkit kan du enkelt teste ut ny funksjonalitet på dine sider uten å røre dem som er i produksjon. Dette er perfekt for utvikling og endring av sidene dine.

Velg selv PHP versjon og parametre

Du velger selv hvilken versjoner av PHP du ønsker å kjøre, og kan i tillegg stille på de fleste parametre på ditt webhotell selv.

Lei av evig oppdateringer av WordPress og plugins?

Vi tilbyr drift og vedlikehold av wordpress slik at du slipper. For en fast månedlig tilleggskostnad tar vi oss av alt dette for deg. Vi overvåker , sikkerhetskopierer og holder nettstedet ditt oppdatert.

Lei av at ditt nettsted blir angrepet av hackere?

Har du opplevd at ditt nettsted er blitt infisert av virus eller ondsinnet programvare? Kanskje har det også gått lang tid før du har oppdaget det, og blitt varslet av din nettleverandør? Vi passer på dette for deg!

La oss ta oss av

DRIFT OG VEDLIKEHOLD

tab-icon-3

Vi overvåker statusen til dine websider hvert 2. minutt hele døgnet. Det betyr at vi vil oppdage hvis noe er galt med ditt WordPress nettsted og kan utføre tiltak for å rette dette. 

tab-icon-1

Vi tar full backup av alle dine nettsteder en gang hver eneste dag. Hvis noe galt skulle skje kan du enkelt gjenopprette nettstedet ditt. 

tab-icon-4

Vi sørger for at alle komponenter du benytter på nettstedet ditt alltid er oppdatert.

tab-icon-2

Vi flytter din eksisterende side til oss uten kostnad for deg.