fbpx
hosting image

10 års jubileum

Det er allerede gått 10 år siden selskapet ble etablert!

Forretningsideen har hele tiden vært å utnytte fordelene som nettskyen gir bedrifter, og innenfor dette har det skjedd svært mye de siste 10 årene. I 2010 var det nesten ingen i Norge som engang var klar over fenomenet, og heller ikke brukte skytjenester slik vi gjør i dag. Mesteparten av vår tid gikk med til å fortelle hva nettsky var for noe, og hvorfor det kunne være lurt å ta i bruk.

Hvis vi ser tilbake til de første artiklene vi la ut på våre hjemmesider, så er det nettopp dette som går igjen – her er den første vi la ut i mars 2010:

Artikkelen over er fortsatt aktuell, det er nok ikke alle som egentlig har satt seg inn i hva nettskyen virkelig betyr, og tenkt igjennom det paradigmeskiftet dette egentlig representerte.

Vi mimrer litt til med flere artikler fra vårt første år, som fortsatt kan være aktuelle for mange:

Gartner spår at verdens 2000 største selskaper er avhengig av Cloud Computing innen 2016. Dristig den gang – men nå vet vi svaret.
Her sammenligner vi tradisjonell IT med nettskyen. Tradisjonell IT lever nok i beste velgående fortsatt, dog i betraktelig mindre grad enn i 2010.
Like aktuell den dag i dag?
Her har det nok skjedd ganske mye siden 2010!

Alltid gøy å mimre tilbake og se om noen av det vi og andre trodde ville skje har skjedd eller ikke. Som regel tror vi det skjer mer på 10 år enn det som normalt slår til!

Vi vil rette en stor takk til alle våre kunder som har vært med oss i alle eller deler av vårt 10 år lange liv! Uten dere, hadde vi ikke vært her! Fremover vil vi fortsette å utfordre etablerte spillere i markedet, og presentere raske og innovative alternativer til internasjonale giganter og lokale monopoler!